Școala Populară de Arte "George Enescu"- Botoșani

 

Programul artistic al secţiei Pian,

CRĂCIUN 2015

     Pe data de 14.12.2015, cursanţii clasei de pian, au desfăşurat în faţa părinţilor şi a altor invitaţi, un frumos şi emoţionant program artistic alcătuit din colinde şi lucrări muzicale, aparţinînd unor cunoscuţi compozitori, şi piese de divertisment. În acest context, şi-au exprimat bucuria, plăcerea şi emoţia de a prezenta publicului auditor munca, efortul depus în studiul acestui instrument atât de complex, pianul.

     Orice manifestare artistică dezvăluie un mod plăcut, benefic pentru dezvoltarea lor şi care ascunde un număr mare de ore de studiu, în contextul în care viaţa din jur este destul de ofertantă iar ei îşi aleg un astfel de mod de a-şi petrece timpul liber . Un factor determinant în evoluţia lor este susţinerea, sprijinul şi înţelegerea părinţilor, manifestate sub diferite forme. Împreună, profesor, cursanţi, părinţi, am petrecut minute minunate, încărcate de emoţii, într-o atmosferă caldă, familială, bucurându-ne deopotrivă de noi şi de alţii.
   Tudose Ilinca Elena, cursanta la sectia de pian, a obtinul Premiul I de Excelenta la Festivalul-Concurs National de la Ramnicu Valcea, 9 aprilie 2016, "Pianul, A Doua Pasiune".

Video:

Ilinca Nituleac dec. 2015

DSC 0041      pian 2

Galerie Foto: