Școala Populară de Arte "George Enescu"- Botoșani

Secția Canto-muzică populară a Școlii Populare de Arte ,,George Enescu” Botoșani profesor coordonator Alexandra Trofin-Ojog a Grupului vocal ,,Flori din plai botoșănean” au realizat videoclipul colindului ″Pascala″, au încercat în acest fel să fie ambasadorii județului natal, promovând cultura botoșăneană și locurile încărcate de tradiție și istorie.Filmările videoclipului au fost realizate la două mănăstiri monument ale județului, Mănăstirea Coșula și Mănăstirea Zosin. Cursanții clasei aduc în atenția locuitorilor orașului competiția ,,Destinația Anului 2023” în care județul nostru participă cu proiectul ,,Tărâmul Sfinților, Botoșani” ce promovează sfinții părinți ,bisericile și mănăstirile cu o arhitectură și istorie impresionantă.

Cele două locații în care a fost filmat videoclipul colindului pascal, Mănăstirile Coșula și Zosin sunt parte integrantă a proiectului, astfel elevii îndemnând locuitorii județului, dar și turiștii să voteze.

     Le muțumim din suflet pentru sprijinul acordat in realizarea acestui proiect deosebit pentru Școala Populară de Arte George Enescu ,stareților mănăstirilor Coșula și Zosin , părintele Calinic Chirvase și părinele Teodosie Pleşca.

https://www.youtube.com/watch?v=-v9uNirBs2Y