Școala Populară de Arte "George Enescu"- Botoșani

IMG 20230429 003420
Vineri seara, în prima semifinală live Românii au talent 2023, Rareș Prisacariu a strălucit din nou și a oferit tuturor o nouă lecție magică. Cu o dicție perfectă și o trăire interioară foarte sensibilă, Rareș a luat prin surprindere audiența și a interpretat un monolog universal, moment care a fost creat din inspirația unor cărți citite și a unor texte pe care le-a ascultat cu diverse ocazii, redactat de mama lui, împreună cu el și doamna Silvia Răileanu care este îi profesoară de actorie. 
Juriul a apreciat prestația lui Rareș Prisacariu și a exprimat numai cuvinte admirative la adresa micului botoșănean.
 
Andra: "E clar că ai reușit încă din preselecții să-i cucerești pe toți!”
 
Andi Moisescu: ”Mi se pare absolut impresionant că un copil de câțiva ani face liniște în sală. E clar că el are ceva pus deoparte. Ce? Poate doar el însuși va descoperi”
 
Dragoș Bucur: ”Nu trebuie să te faci nici actor nici președinte, trebuie să faci ceea ce ți-ai propus: să schimbi sufletele! Tu trebuie să-ți urmezi visul ăsta, care nu este deloc mic”
 
Mihai Bobonete: ”Cred că este momentul pe care îl așteptam cel mai mult la semifinala. Ai trecut de ecranul televizorului și ai ajuns la inimile oamenilor. Eu cred că tu ești câștigătorul de anul acesta!”
Rareș este elev al Școlii Populare de Artă "George Enescu" și al Școlii Gimnaziale nr. 7, Botoșani. A avut performanțe remarcabile în fiecare apariție de televiziune, festivaluri, evenimente culturale sau proiecte educaționale, uimind prin memoria deosebită, vocabularul dezvoltat și a emoției pe care o transmite. Participarea la emisiunea "Românii au talent" a fost propusă de Silvia Răileanu care a simțit că Rareș are potențial și poate lăsa o impresie frumoasă la nivel național. Băiatul cu "mintea de cristal", după cum l-a caracterizat Dragoș Bucur, a avut un parcurs remarcabil în emisiunea "Românii au talent", fiind botoșăneanul care a trecut cu lauri prin toate etapele concursului. După audiții, când a recitat un monolog memorabil a fost recompensat cu Golden Buzz de către Smiley și Pavel Bartoș, fiind numit "Președintele Țării Românii au talent". Calificarea în semifinală a fost un pas mare, însă Rareș a reconfirmat că poate surprinde frumos, așa cum a obișnuit, și s-a calificat în Marea finală care se va desfășura în data de 12 mai, într-o ediție live. Când se va face mare vrea să fie actor și, încă de la această vârstă, are în palmares câteva spectacole în care a avut diferite roluri, alături de Trupa de teatru din care face parte. Rareș Prisacariu, are 7 ani, este unul dintre elevii care aduc valoare Școlii Populare de Arte "George Enescu", Botoșani și județului, în egală măsură, fiind considerat un copil care are sclipire de geniu. Este un elev disciplinat, acordă atenție fiecărui proiect în care este implicat, mereu dă dovadă de seriozitate și profesionalism, iar toate acestea ne fac mândri că este botoșăneanul nostru drag. Suntem convinși că numele lui Rareș va avea ecou în viitor și îi dorim mult succes în Marea finală!
IMG 20230429 003904
IMG 20230503 WA0006
IMG 20230503 WA0007