Școala Populară de Arte "George Enescu"- Botoșani

Absolventă a Liceului de Arte „Ştefan Luchian” Botoşani, promoţia 1999, secţia pian şi a Academiei de Muzică „Gh. Dima” - Cluj Napoca, promoţia 2004, secţia Pedagogie muzicală cu modul de cânt popular - catedra prof.univ.dr. Ioan Bocşa.

Între 2004 şi 2006 am fost profesor de educaţie muzicală în Cluj Napoca. Perioada 2006-2009 mi-am petrecut-o pe tărâm sicilian-Italia, iar din toamna lui 2009 am dat concurs şi m-am angajat ca profesor pe catedra de Canto - muzică populară a Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani.

În activitatea mea ca profesor al acestei secţii am avut nenumărate participări şi premii importante la diferite manifestări de gen, atât pe plan local, cât şi naţional/internaţional.

Paralel cu activitatea didactică, desfăşor şi o activitate ca solist de muzică populară, lucrând în prezent la primul meu C.D, ce se va găsi pe piaţă din această toamnă. Piesele de pe acest album sunt orchestrate de maestrul Ioan Cobîlă iar înregistrările sunt făcute sub bagheta maestrului Nicolae Botgros şi orchestra „Lăutarii” din Chişinău.