Școala Populară de Arte "George Enescu"- Botoșani

Absolvent al Liceului de Artă ‘’Ștefan Luchian”, Botoșani, secția de pian și de cea de teorie muzicală și absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, secția compoziție jazz.

Fost colaborator în diverse proiecte de jazz, dar și in calitate de artist instrumentist alături de diverși cântăreți români de muzică ușoară și pop printre care se numără Călin Geambașu, Feli Donose, Julie Mayaya, Dora Gaitanovici , Raluca ’’Raluka’’ Nistor etc, alături de care am participat la diverse concerte, videoclipuri sau emisiuni TV.

Pianist in numeroase formule de jazz și participant la diverse competiții și festivaluri de muzică jazz din România precum ‘’Sibiu Jazz Festival” sau ‘’Jazz in the Park” (Cluj-Napoca).

In prezent, profesor de pian la Școala Populară de Arte “George Enescu” din Botoșani, din anul 2022, dornic să împărtășesc informațiile și cunoștințele dobândite pe baza studiilor și experienței acumulate și de asemenea, să contribui pe cât posibil la formarea și dezvoltarea elevilor prin introducerea lor pe tărâmurile muzicale și familiarizarea lor cu elementele de teorie muzicală și cele de tehnică și interpretare pianistică.

claudiu 1

claudiu 2

claudiu 4

claudiu 5